Archives

Fiets parkeren?! Dat kan ook bij de achteringang / Parking your bike?! You can also do this at the back entrance

Wist je dat het ook mogelijk is om je fiets aan de achterzijde van 3mE te parkeren?!

In drukke periodes kun je aan de voorzijde van het gebouw moeilijk een plek vinden om je fiets neer te zetten. Het is niet toegestaan om je fiets zomaar buiten de rekken neer te zetten. Samen met FMVG hebben we extra plekken gerealiseerd aan de achterzijde van het gebouw.

 

———————————————————————————————————————————————-

Did you know it is possible to park your bike at the back entrance of the Faculty of 3mE?!

During busy periods it is sometimes hard to find a spot to park your bike. It is not permitted to park your bike outside of the dedicated bikeracks. Together with FMRE we have created possiblities to park your bike at the back entrance of the building.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft