Meld je aan voor je bsc-vakken voor komend semester!

Beste student,

Dit is de eerste herinnering. Je moet je voor aankomend semester, semester 1 – 2017-2018, aanmelden voor alle bachelor vakken (dus geen master vakken) die je wilt gaan volgen.

De aanmelding verloopt via Osiris (in Blackboard) is nog open tot en met 15 juli 24:00, voor alle bachelor vakken in semester 1 2017-2018. Alle studenten (dus ook oudere jaars en langstudeerders) zijn verplicht zich tijdig aan te melden.
*aanmelding voor onderwijs voor semester 2 vindt plaats tussen 15 december 2017 en 15 januari 2018.

NIET AANMELDEN = NIET MEEDOEN!

Handig om te hebben!

–       handleiding

–       flowchart aanmelden onderwijs

–       Flowchart: Ik ga een minor doen en nu?

–       Overzicht onderwijsprogramma (let goed op de nieuw vakcodes)

–       Er zijn nieuwe vak codes volgend jaar. Actuele vak codes: kijk in de studiegids 17-18
of in het overzicht op de website.
Het kan zijn dat je een oud vak niet hebt behaald en wel het onderwijs (opnieuw) wilt volgen, schrijf je dan in op de nieuwe vakcode!

–       Regel naast je aanmelding voor onderwijs ook tijdig je (her)inschrijving in studielink! Zo voorkom je dat je 5 september uiteindelijk niet wordt toegelaten tot het onderwijs.

–       Kijk voor meer informatie op de website van aanmelden onderwijs.

Vragen?

–       Antwoorden op een aantal veel gestelde vragen kun je hier vinden.

–       Vragen over je studieplanning? Neem contact op met een studieadviseur

–       Vragen over vakken/het systeem? Neem contact op met onderwijsorganisatie-3me@tudelft.nl

–       Technische problemen met OSIRIS? Neem contact op met de Onderwijs en Studentenadministratie van 3mE.

Met vriendelijke groet,

Onderwijs- & Studentenzaken 3mE