Vanaf komend jaar: Aanmelden voor onderwijs

Beste bachelor student,

Vanaf komend studiejaar start de faculteit met het aanmelden voor onderwijs voor al het bachelor onderwijs. Dit zijn de opleidingen Werktuigbouwkunde Maritieme Techniek en Klinische Technologie.

Wat betekent dit voor jou?

Elk semester (2 kwartalen cq. 4 octalen) meld je jezelf aan voor vakken die je dat semester wilt gaan volgen. Dit betekent dat je je op 2 momenten per jaar aanmeldt.

Wanneer meld ik me aan?

Aanmelden voor semester 1 kan vanaf 15 juni tot en met 15 juli 2017
en is voor iedere BSc-student verplicht.
Let op: Niet aanmelden = niet meedoen, Noteer de data in je agenda!
De aanmeldperiode voor semester 2 vangt aan: 15 december 2017 en loopt tot en met 15 januari 2018

Aanmelden, hoe werkt dat?

De aanmelding verloopt via Osiris zoals je dat al gewend bent met het aanmelden voor tentamens. Je meldt je aan voor al het onderwijs dat je gaat volgen voor een bepaald semester, inclusief je eindproject (BEP/KTO) als je dat wilt gaan doen.
Wil je BEP/KTO gaan volgen maar voldoen je nu nog niet aan de voorwaarden en denk je daar wel aan te gaan voldoen? Meld je dan toch alvast aan. Meer informatie over de controle momenten en inhoud van BEP/KTO kun je terugvinden op de website.

Tentamen doen? Apart aanmelden.

Aanmelden voor onderwijs betekent niet dat je automatisch bent aangemeld voor tentamens. Hiervoor meld je je apart aan zoals je gewend bent.
Meer informatie? – www.onderwijs.3me.tudelft.nl/osiris.

Vakinformatie en studieplanning

Vanaf uiterlijk begin juni worden de studiegidsen voor 2017-2018 gepubliceerd en kun je daarmee je studieplanning maken voor het komende semester.
Eventuele ingangseisen voor vakken kun je per vak terugvinden in de Studiegids en/of Uitvoeringsregeling van de opleiding.
Heb je behoefte aan een bijeenkomst over je studieplanning of het aanmelden voor onderwijs? Laat het weten.
Je kunt uiteraard maken met een studieadviseur om over je studieplanning te praten.

————————————————————————————————————————–

We gaan er vanuit je hierbij voor nu voldoende te hebben geïnformeerd.
In de tussentijd kun je terecht op de website.

Met vriendelijke groet,

Onderwijs- en Studentenzaken 3mE