Resultaten NSE 2016

education-announcement

Vorige week zijn de resultaten van de Nationale Studenten Enquête (NSE) 2016 bekend geworden. We zijn blij om te zien dat we als faculteit 3mE vooruit zijn gegaan op de onderwerpen informatievoorziening, roosters en studielast; zaken waar we afgelopen jaar flink in geïnvesteerd hebben.

Ook de opleidingsspecifieke resultaten willen we jullie uiteraard niet onthouden. Klik hier om de resultaten van jouw opleiding te bekijken.

Aan het eind van het collegejaar zal er een verdiepende sessie georganiseerd worden tussen studenten en de onderwijsdirectie, waarin de NSE-resultaten besproken zullen worden. Mocht je interesse hebben om hieraan deel te nemen, dan kun je dit aangeven bij de Commissaris Onderwijs van je studievereniging.

Dank voor je deelname en we hopen volgend jaar weer op je mening te mogen rekenen!