Klinische Technologie Voorlichting Buitenlandse Minoren (Global Health & Biomedical Research)

Dit jaar (2015-2016) zijn er in het kader van de Minor Global Health en de Minor Biomedical Research in Practice in totaal 100 studenten naar 16 landen geweest voor een onvergetelijke ‘experience abroad’.

Heb jij ook interesse om in je 3e jaar een aantal fantastische weken in het buitenland door te brengen? Ben je geinteresseerd in Global Health, Biomedisch Onderzoek, Andere Culturen, Andere Problemen en Andere Oplossingen, kom dan naar de Voorlichting Buitenlandse Minoren (Global Health & Biomedical Research).
We zullen jullie informeren over de programma’s, selectieprocedure, logistiek en planning. Tevens zullen ‘oud’ studenten jullie hun ervaringen vertellen.
Dus komt allen!

Wanneer: maandag 14 december (facebook event)
Tijd: 18:00-19:30 uur
Waar: COLLEGEZAAL 1 (ERASMUS MC, Onderwijscentrum)