Archives

Tijdelijke verplaatsing parkeerplekken en fietsenstalling

Maandag 19 februari wordt gestart met de vervanging van het riool in een zijstraat van de Leeghwaterstraat. De werkzaamheden vinden plaats achter 3mE, tussen bouwdeel D (sleeptank) en A (collegezalen), zie onderstaande plattegrond. Dit betekent dat daar geen fietsen en geen auto’s kunnen staan.

Naar verwachting duren de werkzaamheden tot medio juni.

Belangrijke wijzigingen:

•             De (vaste en minder validen) parkeerplaatsen op kenteken en de afvalrolcontainers worden verplaatst naar de zijstraat tussen bouwdeel A en F.

•             Een gedeelte van het afgesloten fietsenhok wordt weggehaald en opgeslagen, zodat het riool kan worden aangesloten. Medewerkers van 3mE kunnen hun fiets plaatsen achter het (niet beveiligde) toegangshek tussen bouwdeel A en F.

•             Aan de achterzijde bij het Lagerhuysch worden losse fietsenrekken geplaatst.

•             De deuren van bouwdeel D en A, die uitkomen bij de werkzaamheden, worden afgesloten en zijn tijdelijk niet toegankelijk in noodgevallen. Dit wordt op de deuren aangegeven.

•             De parkeerplaatsen en het oplaadpunt voor elektrische auto’s naast bouwdeel D (3mE) zijn tijdens de werkzaamheden helaas niet beschikbaar.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft