Openingstijden tijdens de kerstvakantie / Openinghours during Christmas break

Er zijn de komende periode geen aangepaste openingstijden van het 3mE gebouw. De faculteit is alleen gesloten op 25 en 26 december en 1 januari. Het gebouw is op reguliere dagen met de campuskaart na 19.00 uur toegankelijk tot 22.00 uur. De geautoriseerde campuskaarthouders kunnen ook in het weekend naar binnen, met uitzondering van de feestdagen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

The opening hours of the 3mE building will not change in the coming period. The faculty will only be closed on 25 and 26 December and 1 January. The building can be accessed on regular days with the campus card after 7 PM until 10 PM. Authorised holders of campus cards can also enter on weekends, with the exception of public holidays.