Laatste herinnering: Meld je op tijd aan voor BSc-onderwijs en BEP!

Dit is de laatste herinnering

Je hebt nog t/m aanstaande zaterdag (15 juli) de tijd om je aan te melden voor je BSc-onderwijs & WB/MT BEP van semester 1 (’17-’18)!

Voldoe je nog niet aan alle ingangseisen? Meld je dan toch aan!
Op een later moment wordt getoetst of je voldoet.

Alle studenten (dus ook ouderejaars en langstudeerders) zijn verplicht zich tijdig aan te melden.
(niet aanmelden = niet mee doen)

Let er goed op of je een bevestigingsemail ontvangt van je inschrijving!
Zonder bevestiging is je inschrijving niet gelukt.

Als je je hebt aangemeld wordt je aanmelding als voorinschrijving beschouwd. Tijdens de eerste controle wordt je inschrijving definitief gemaakt wanneer je aan de toelatingseisen voldoet.

Wat gebeurt er na 15 juli:
Controle op toelatingseisen vindt plaats, na sluiting van de aanmeldperiode, op de volgende momenten;

• 1e controle = kalenderweek 30.
  • 2e controle = kalenderweek 35.

Studenten ontvangen in dezelfde week een reactie over de uitslag.

Te laat met aanmelden? – Te laat? Dan kun je niet deelnemen aan het betreffende vak. Dat wil zeggen dat je dus geen verplicht onderwijs, practica, projectgroepen of werkgroepen kan bijwonen. Het is wel mogelijk om hoorcolleges te volgen en je in te schrijven voor het tentamen.

Vragen?

NIET AANMELDEN = NIET MEEDOEN!

meer weten? Ga naar de website!

*aanmelding voor onderwijs voor semester 2 vindt plaats tussen 15 december 2017 en 15 januari 2018.