Archives

Let op! komende tijd grootschalige werkzaamheden aan de Leeghwaterstraat

Vanaf 19 juni gaat de Leeghwaterstraat op de schop, zowel bovengronds als ondergronds. De straat wordt ingericht tot fietsstraat waar de auto ‘te gast’ is en tevens worden de riolering, kabels en leidingen vervangen. De werkzaamheden duren naar verwachting tot het einde van dit jaar.

Op 19 juni starten de nutsbedrijven met onder andere boringen voor de 10KV-kabel, aanpassingen aan de telecommunicatienetwerken en het verleggen van de Eneco-warmteleiding. Dit gebeurt op diverse locaties in de Leeghwaterstraat, waarbij de halve rijbaan wordt afgezet. Verkeer kan de werkzaamheden om-en-om passeren.

De rioleringswerkzaamheden starten op 10 juli. Daarvoor is een afsluiting van de weg nodig. Dit gebeurt in fasen. Er is dan geen verkeer mogelijk rondom het werkvak. Meer informatie over waar en wanneer de afsluitingen starten en hoe je dan kunt rijden, volgt later.

Lees hier de eerste nieuwsbrief van BAM Infra (uitvoerder van de reconstructie) over wat er allemaal gaat gebeuren. Hierin vind je ook informatie over een project-app, waarmee je op de hoogte kunt blijven van de achtergronden, werkzaamheden, afsluitingen en omleidingen.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft