Ter informatie: Wijziging fietsenstalling IO en parkeerkuil TBM

Vanaf maandag 8 mei wordt de parkeerkuil bij TBM (gebouw 31) afgesloten voor auto’s. De parkeerkuil wordt dan ingericht als tijdelijke fietsenstalling. Per maandag 15 mei wordt het fietsparkeren verplaatst van de IO fietsenstalling aan de Landbergstraat naar de parkeerkuil bij TBM.

Deze aanpassing is nodig vanwege de aanstaande bouw van Coffee & Bikes. De tijdelijke situatie geldt totdat Coffee & Bikes klaar is (naar verwachting najaar 2017).

Fietsen
De fietsenrekken bij IO blijven in gebruik tot de nieuwe faciliteit bij TBM op 15 mei beschikbaar is.
Vanaf maandag 15 mei 7.00 uur worden fietsen die nog in de stalling bij IO staan, verwijderd.
Betreft het jouw fiets, dan kun je deze op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 12.00 en 13.30 uur ophalen bij Logistiek & Milieu/Groenvoorziening, A. Fokkerweg 5 (gebouw 60). Je kunt je binnen melden bij de balie. Er wordt uiteraard verwacht dat je een passende sleutel voor het slot meeneemt en een omschrijving van de fiets kunt geven als bewijs van eigendom. Eventuele schade van het verwijderen van de fiets wordt niet vergoed.

LET OP: JE FIETS PARKEREN IN DE LANDBERGSTRAAT IS NIET TOEGESTAAN EN IS GEVAARLIJK IN VERBAND MET VEEL AF EN AAN RIJDEND VRACHTVERKEER.

Auto’s
Alternatieve parkeermogelijkheden vind je op de parkeerterreinen op de campus, bijvoorbeeld achter de faculteiten 3mE en EWI (zie plattegrond) en bij gebouw 43 (de Warmtekrachtcentrale). De TU Delft realiseert op korte termijn bovendien tijdelijke parkeervoorzieningen op het terrein waar tot voor kort tijdelijke studentenwoningen (zogenoemde spaceboxen/containerwoningen) stonden (achter de faculteit EWI tussen de Leeghwaterstraat, Cornelis Drebbelweg, Feldmannweg en de Korvezeestraat in). Deze zijn naar verwachting begin juni beschikbaar.

Let er op dat parkeren alleen is toegestaan in de daarvoor bestemde vakken, anders loop je het risico op een bekeuring. Auto’s die geparkeerd staan voor nooduitgangen en op aanrijroutes van de hulpdiensten, worden weggesleept.

Afsluitingen worden ter plekke aangekondigd en aangeduid.