• An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Nationale Studenten Enquête

aankondiging-educationrelated

Heb jij afgelopen jaar ook de Nationale Studenten Enquête 2016 ingevuld? Dan willen we je daar graag voor bedanken! Dankzij jou weten we namelijk waar onze studenten al tevreden over zijn, maar ook wat er nog verbeterd kan worden aan onze opleidingen. En we hebben niet stilgezeten! De FSR, de studieverenigingen, het docententeam, de opleidingsdirectie en Onderwijs & Studentenzaken zijn continu bezig om deze verbeterpunten aan te pakken.

Zo hebben we de vernieuwde website en nieuwsbrief geëvalueerd en verbeterd, worden er meer vakken in kleinere groepen gegeven en is hard gewerkt aan het verder ontwikkelen van de leerlijn Professionele Vaardigheden. Op het programma staan onder andere nog de opening van het nieuwe onderwijsgebouw PULSE, het opstellen van een document met do’s en dont’s voor het lesgeven in volgzalen A-F en het verbeteren van de informatievoorziening rondom minoren.

Ook dit jaar staat de grootste studentenenquête van Nederland weer op het programma. Sterker nog: dít is het moment waarop de NSE 2017 ingevuld kan worden en jij kunt laten weten wat je van jouw studie vindt. We willen je dan ook oproepen om deze enquête écht in te vullen en jouw geluid te laten horen. Wij kunnen dan zien waar we nog verder aan moeten werken en waar we al met recht trots op kunnen zijn. Uitnodiging kwijt? Geen paniek. Er volgt op korte termijn nog een reminder.

De faculteit neemt jullie input zeer serieus, dus aarzel niet om je mening over het onderwijs op 3mE te delen. De NSE 2017: jouw kans om een bijdrage te leveren aan je opleiding!

NSE 2016 – actieplan NL