• An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Maart Mastermaand – Mastervoorlichting 3mE

aankondiging-educationrelated

Ben je bijna klaar met je bachelor, maar heb je nog geen idee welke master het beste bij je past? Kom dan naar de 3mE Maart Master Maand. Op verschillende dagen in maart zijn er in de lunchpauzes voorlichtingen van 45 minuten over een masteropleiding. Iedere master of track binnen de faculteit komt aan bod.

Bekijk het rooster op 3me.tudelft.nl/mastervoorlichting en meld je aan voor de presentaties over jouw interessegebieden. Als je aangemeld bent, staat er voorafgaand aan de presentatie een lunch voor je klaar bij collegezaal A.

Wil je informatie over een master aan een andere faculteit dan 3mE? Kom dan naar het TU Delft Master Event op donderdag 9 maart. Meer informatie en aanmelden: masterevent.tudelft.nl