• An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Archives

VSB Beurs: na BSc of MSc verder studeren in buitenland?

aankondiging-inoff3me-500x50-500x50

Heb je plannen om na de afronding van je bachelor of master aan de TU Delft verder te studeren of onderzoek toe doen aan een universiteit of onderzoeksinstituut in het buitenland, wellicht is de VSB beurs dan iets voor jou.

Het VSBfonds stelt voor 2017 twee beurzen beschikbaar voor TU Delft studenten die aantoonbaar betrokken zijn bij hun omgeving en die zich graag verder willen ontwikkelen. Je hoeft geen bolleboos te zijn, maar je hebt wel goede studieresultaten behaald. Jij bepaalt zelf wat je gaat doen, waar en waarom. De VSBfonds Beurs bedraagt maximaal 10.000 euro en is een schenking. Het uiteindelijke bedrag is afhankelijk van het studieplan en begroting.

 Meer informatie over de voorwaarden, de aanmeldings- en selectieprocedure is verkrijgbaar op  http://www.vsbfonds.nl/beurzen/ en bij mw drs G. de Graaf van het Central International Office (email: g.degraaf@tudelft.nl). De deadline voor aanmeldingen is 1 maart 2017.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft