• An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Archives

PULSE werkzaamheden: Gedeeltelijke afsluiting Leeghwaterstraat 31 januari

werkzaamheden Naar verwachting gaan de laatste funderingspalen voor Pulse deze week de grond in en wordt de boorstelling dinsdag 31 januari afgevoerd. In verband daarmee wordt de Leeghwaterstraat die dag deels afgesloten. De afsluiting is tussen de Landbergstraat en Hogeschool InHolland van ca. 7.00 tot ca. 12.00 uur. Er worden verkeersregelaars ingezet.

————————————————————————————————

The last foundation piles are expected to be drilled this week and the drilling rig will be removed on Tuesday 31 January. For this reason the Leeghwaterstraat will be partially closed that day. The closure is located between the Landbergstraat and InHolland and will be from 07:00 to 12:00. Traffic controllers are present.

 

 

 

Comments are closed.

© 2011 TU Delft