• An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Archives

Save the date: Bachelor Belofte 11 oktober

bb-2016-zegel Op dinsdag 11 oktober 2016 vindt voor de tweede keer de Bachelor Belofte plaats. In deze vrij nieuwe ceremonie wordt aandacht besteed aan alle studenten van de faculteit 3mE die hun BSA dit studiejaar (2015-2016) hebben behaald.

Binnen deze viering staan wij stil bij de resultaten die geboekt zijn en wordt daarnaast de nadruk gelegd op de verwachtingen, verantwoordelijkheden en de rol van ingenieur in de samenleving van de toekomst.

 

Zie hier het verslag van Delta van de vorige ceremonie: http://delta.tudelft.nl/artikel/trots-en-beloftes-medicijn-tegen-motivatiedipje/30534.
Meer informatie en een uitnodiging volgen begin september.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft