• An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

NATIONALE STUDENTEN ENQUÊTE – RESULTATEN & INVULLEN

Heb jij vorig jaar ook de Nationale Studenten Enquête 2015 ingevuld? Bedankt! Dankzij jou weten we namelijk waar jullie al tevreden over zijn op 3mE, maar ook wat er nog verbeterd kan worden aan onze opleidingen. En we hebben niet stilgezeten! Afgelopen jaar hebben de FSR, de studieverenigingen, de docenten, de opleidingsdirectie en Onderwijs & Studentzaken keihard gewerkt om de punten waarop we als faculteit onvoldoende scoorden aan te pakken.

Zo werd afgelopen zomer de Inloop Werkplaats Studenten (IWS) verbouwd en vergroot en hebben we in 2015 de onderwijswebsite http://studenten.tudelft.nl/3mE helemaal vernieuwd. Ook hebben we een online afsprakensysteem ingevoerd voor de studieadviseurs en International Office en is er een routing opgesteld voor klachten en problemen.

Ook dit jaar staat de grootste studentenenquête van Nederland weer op het programma. Sterker nog: dít is het moment waarop de NSE 2016 ingevuld kan worden en jij kunt laten weten wat je van jouw studie vindt. We willen je dan ook oproepen om deze enquête écht in te vullen en jouw geluid te laten horen. Wij kunnen dan zien waar we nog verder aan moeten werken en waar we al met recht trots op kunnen zijn. Uitnodiging kwijt? Geen paniek. Er volgt op korte termijn nog een reminder.

De faculteit neemt jullie input zeer serieus, dus aarzel niet om je mening over het onderwijs op 3mE te delen. De NSE 2016: jouw kans om een bijdrage te leveren aan je opleiding!