International Office 3mE: Summerschools, Exchange & Nieuwsbrief

This message is only available in Dutch.

intoff-announcement-tag

Exchange
Studenten die nog op exchange willen in het eerste of tweede semester er zijn nog plekken over. Voor een complete lijst kijk op onze website.
Je kunt je aanmelden via de application aan de linker kant van deze website. Veer meer informatie kun je mailen naar internationaloffice-3me@tudelft.nl.

Summerschools
Voor studenten die interesse hebben om naar deel te nemen aan een summerschool verwijzen wij jullie naar deze website voor meer informatie over de mogelijkheden en plekken die bij ons bekend zijn.

Nieuwsbrief international office 3mE
Sinds kort is er een nieuwsbrief van het International Office 3mE. Hiervoor kun je je abonneren via de website. Je ontvangt dan, als er nieuws is, elke vrijdag een handige samenvatting in je inbox.

Zo blijf je altijd op de hoogte bent van het laatste international office nieuws (zoals deadlines voor aanmelding exchange, beurzen en buitenland mogelijkheden). Je kunt je hier aanmelden.